Tuinmachines Verbinnen - uw expert in de regio Mechelen

Husqvarna

Automower® 450X

De volgende generatie gazonverzorging van de wereldleider in robotmaaiers. Voor grote tuinen tot 5000 m² met diverse obstakels.

Geschikt voor uitdagende, complexe en oneffen tuinen met meerdere doorgangen en steilere hellingen. Voorzien van Automower® Connect.

Topmodel van de wereldwijde marktleider in robotmaaiers. Slim genoeg om de uitdagingen van grote en complexe gazonvelden het hoofd te bieden - zoals meerdere smalle doorgangen, obstakels, ruw terrein en hellingen tot 45%. Met gps-ondersteunde navigatie en een scala aan functies zoals Automower® Connect, is dit de slimste manier om uw gazon groen, gezond en perfect gemaaid te houden.

Met de Automower® Connect app houdt u de touwtjes in handen: met één druk op het scherm kunt u de robotmaaier traceren, instellingen wijzigen en alle informatie ontvangen waar ter wereld u zich ook bevindt.

Ultrasoon sensor - Object detectie op afstand

  • Maaierconcept met het hoogste niveau qua betrouwbaarheid, kwaliteit en maaiprestaties
  • Mooi en tapijtachtige gazon dankzij een snijmethode waarbij de messen het gras voorzichtig vanuit alle richtingen afsnijden.
  • Een ingebouwd GPS-systeem maakt een kaart en registreert welke delen van de tuin gemaaid moeten worden en past het maaipatroon hier op aan.
  • Automower® Connect geeft u volledige controle over de maaier via uw smartphone.

Capaciteit werkgebied 5000 m² Maximale helling 24 ° Geluidsniveau 58 dB

Batterij type Li-ion  Laadtijd 75 min Maaitijd met een opgeladen accu 260 min

Maaibreedte 24 cm Maaihoogte, max 60 mm min 20 mm

Gewicht 13,9 kg Product afmetingen, Hoogte 31 cm Lengte 72 cm Breedte 56 cm

(Prijs excl. krammen, draad en installatie)

Terug naar overzicht

Merken Grasmaaiers Verbinnen