Tuinmachines Verbinnen - uw expert in de regio Mechelen

Husqvarna

ST 330PT

Husqvarna ST 330PT is ontwikkeld voor grondbezitters die een robuuste en duurzame sneeuwruimer met een superieure tractie zoeken die snel en comfortabel grotere oppervlaktes sneeuwvrij maakt.

Ontworpen voor frequent gebruik in alle sneeuwcondities, 15-60 cm. Het efficiënte rupsbanden systeem zorgt voor een overslaanbare voortstuwing op gladde ondergrond en op hellingen. Voor eenvoudige bediening voorzien van twee-traps systeem, hydrostatische transmissie en stuurbekrachtiging. Met robuuste componenten voor maximale duurzaamheid in alle omstandigheden, zoals het op zwaar werk berekende vijzelhuis, gietijzeren vijzel versnellingsbak en gietijzeren waaier. Met handgreepverwarming, LED-koplampen en elektrische start om in alle weersomstandigheden te kunnen werken.

  • Tweetraps systeem. Sneeuw wordt in de behuizing gevoerd door een zuigerschroef en vervolgens door een rotor door de uitwerptrechter weggeblazen.
  • Hydrostatische aandrijving. Traploze hydrostatische aandrijving voor comfortabel rijden met optimale controle.
  • Ons rupsbanden aandrijfsysteem zorgt voor een efficiënte bereikbaarheid van harde paksneeuw en op hellingen. Een lage bodemdruk en de instelbare schoentjes zorgen voor een solide grip en stevigheid.
  • Stuurbekrachtiging. De optie van het loskoppelen van de differentieelvergrendeling en de keuze om met welk wiel/rupsband moet rijden (stuurbekrachtiging) maakt de machine eenvoudig te manoeuvreren en te bedienen.

Vermogen 9.1 kW Volume Brandstoftank 3.6 l

Maaibreedte 76 cm Sneeuwdiepte max. 60 cm

Transmissietype Hydrostatisch Versnelling voorwaarts Variabel Versnelling achterwaarts Variabel

Gewicht 157.85 kg

Terug naar overzicht

Merken Grasmaaiers Verbinnen