Tuinmachines Verbinnen - uw expert in de regio Mechelen

Husqvarna

ST 327P

Husqvarna ST 327P is ontwikkeld voor grondbezitters die een robuuste en duurzame sneeuwruimer zoeken die snel en comfortabel grotere oppervlaktes sneeuwvrij maakt.

Ontworpen voor frequent gebruik in alle sneeuwcondities, 15-60 cm. Het twee-traps systeem, de hydrostatische transmissie en stuurbekrachtiging zorgen voor een eenvoudige bediening. Met robuuste componenten voor maximale duurzaamheid in alle omstandigheden, zoals het op zwaar werk berekende vijzelhuis, de gietijzeren vijzel versnellingsbak en waaier. Met handgreepverwarming, LED-koplampen en elektrische start om in alle weersomstandigheden te kunnen werken.

  • Tweetraps systeem. Sneeuw wordt in de behuizing gevoerd door een zuigerschroef en vervolgens door een rotor door de uitwerptrechter weggeblazen.
  • Hydrostatische aandrijving. Traploze hydrostatische aandrijving voor comfortabel rijden met optimale controle.
  • Heavy-duty vijzelhuis. Het robuuste en duurzame vijzelhuis zorgt voor een robuuste werking, efficiënt sneeuwruimen en lange levensduur van het product. 
  • Stuurbekrachtiging. De optie van het loskoppelen van de differentieelvergrendeling en de keuze om met welk wiel/rupsband moet rijden (stuurbekrachtiging) maakt de machine eenvoudig te manoeuvreren en te bedienen.

Vermogen 7.16 kW Volume Brandstoftank 2.7 l

Maaibreedte 68 cm Sneeuwdiepte max. 60 cm

Transmissietype Hydrostatisch Versnelling voorwaarts Variabel Versnelling achterwaarts Variabel

Gewicht 114.31 kg

Terug naar overzicht

Merken Grasmaaiers Verbinnen