Tuinmachines Verbinnen - uw expert in de regio Mechelen

Husqvarna

P 525D

Hoge-capaciteit diesel aangedreven frontmaaier met ongeëvenaarde wendbaarheid en productiviteit in complexe en nauwe omgevingen alsook op grote terreinen.

De professionele transmissie geeft een uitstekende tractie en stabiliteit op de helling. Compacte afmetingen en hoge transportsnelheid van de machine maakt deze geschikt voor zowel stationaire als mobiele toepassingen voor gemeentes, aannemers, woningcorporaties, enz. Dankzij het aan de voorzijde gemonteerde maaidek heeft de bestuurder een perfect overzicht over het werkgebied. Dit betekent optimale maaicapaciteit evenals goede toegankelijkheid onder banken, struiken enz. Duurzame componenten voor lange levensduur en minder machinestilstand. Accessoires zoals laadbak, bezem, knikbare V-ploeg en cabine maken de machine tot een het hele jaar door te gebruiken veelzijdige machine. De P 525D wordt geleverd exclusief maaidek en kan worden uitgerust met een 132 of 155 cm Combi maaidek

  • Onze gepatenteerde stuurbekrachting verhoogd het rijplezier.
  • Het aan de voorzijde gemonteerde maaidek geeft een uitstekend overzicht over het werkgebied, waardoor zeer nauwkeurig gemaaid kan worden.
  • Het lage aan de voorzijde gemonteerde maaidek biedt ongeëvenaarde bereikbaarheid onder hekken, struiken, bankjes enz.
  • Het kwaliteits combidek is gestanst uit een enkel stuk staalplaat. Het is een unieke oplossing die zorgt voor efficiënt mulchen en maaien met achteruitworp met uitstekende maairesultaten en een probleemloze werking.

Motor Kubota Vermogen 18.7 kW

Maaibreedte 132 of 155 cm Maaihoogte, min 25 mm max 127 mm Volume Brandstoftank 25 l Snelheid 0-18 km/h

Transmissietype Hydrostatisch AWD Mesinschakeling Elektrisch

(prijs excl. maaidek)

Terug naar overzicht

Merken Grasmaaiers Verbinnen