Tuinmachines Verbinnen - uw expert in de regio Mechelen

Husqvarna

P 520D

Diesel aangedreven frontmaaier met ongeëvenaarde wendbaarheid en de productiviteit in complexe en nauwe omgevingen als ook in grotere gebieden.

De professionele overbrenging geeft compromisloze tractie en stabiliteit op hellingen. Het compacte formaat van de machine maakt hem geschikt voor zowel stationaire als mobiele toepassing voor gemeenten, aannemers, woningcorporaties, enz. Dankzij het aan de voorzijde gemonteerde maaidek heeft de bestuurder een perfect overzicht van het werkgebied. Dit betekent zowel optimaal maaien als de toegankelijkheid onder banken, struiken enz. Verhoogde duurzaamheid door het gebruik van componenten met een lange levensduur. Accessoires zoals laadschep, borstel, knikbare V-ploeg en cabine maken de machine tot een veelzijdige machine voor het hele jaar. De P 520D wordt geleverd zonder maaidek en kan worden uitgerust met een 132 cm en 155 cm combi maaidek.

  • Onze gepatenteerde stuurbekrachting verhoogd het rijplezier.
  • Het aan de voorzijde gemonteerde maaidek geeft een uitstekend overzicht over het werkgebied, waardoor zeer nauwkeurig gemaaid kan worden.
  • Het lage aan de voorzijde gemonteerde maaidek biedt ongeëvenaarde bereikbaarheid onder hekken, struiken, bankjes enz.
  • Het kwaliteits combidek is gestanst uit een enkel stuk staalplaat. Het is een unieke oplossing die zorgt voor efficiënt mulchen en maaien met achteruitworp met uitstekende maairesultaten en een probleemloze werking.

Motor Kubota Vermogen 14.5 kW

Maaibreedte 132 of 1155 cm Maaihoogte, min 25 mm max 127 mm Volume Brandstoftank 25 l Snelheid 0-15 km/h

Transmissietype Hydrostatisch AWD Mesinschakeling Elektrisch

(prijs excl. maaidek)

Terug naar overzicht

Merken Grasmaaiers Verbinnen