Tuinmachines Verbinnen - uw expert in de regio Mechelen

Husqvarna

P 524

Compacte en efficiënte All-Wheel-Drive frontmaaier die het hele jaar ingezet kan worden voor onderhoud in complexe en nauwe omgevingen.

Geschikt voor sportclubs en hotels alsmede huisvestingsbureaus en aannemers die een veelzijdige, compacte en zeer wendbare frontmaaier nodig hebben. Dankzij het aan de voorzijde gemonteerde maaidek heeft de bestuurder een perfect overzicht van het werkgebied. Dit betekent optimale maaimogelijkheden met tevens een goed bereik onder banken, struiken enz. Verhoogde duurzaamheid door het gebruik van componenten met een lange levensduur. Accessoires zoals klepelmaaier, bezem, sneeuwblazer en knikbare V-ploeg maken de machine het hele jaar zeer productief. De P 524 wordt geleverd zonder maaidek en kan worden uitgerust met een 112 of 122 cm combidek.

  • Onze gepatenteerde stuurbekrachting verhoogd het rijplezier.
  • Het aan de voorzijde gemonteerde maaidek geeft een uitstekend overzicht over het werkgebied, waardoor zeer nauwkeurig gemaaid kan worden.
  • Het lage aan de voorzijde gemonteerde maaidek biedt ongeëvenaarde bereikbaarheid onder hekken, struiken, bankjes enz.
  • Het kwaliteits combidek is gestanst uit een enkel stuk staalplaat. Het is een unieke oplossing die zorgt voor efficiënt mulchen en maaien met achteruitworp met uitstekende maairesultaten en een probleemloze werking.

Motor Kawasaki Vermogen 13.9 kW

Maaibreedte 112 of 122 cm Maaihoogte, min 25 mm max 75 mm Volume Brandstoftank 22 l Snelheid 0-13 km/h

Transmissietype Hydrostatisch AWD Mesinschakeling Elektrisch

(prijs excl. maaidek)

Terug naar overzicht

Merken Grasmaaiers Verbinnen