Tuinmachines Verbinnen - uw expert in de regio Mechelen

Husqvarna

R 215TX

Krachtige Rider met twin-cilinder motor en optioneel een 94 Combi maaidek met mogelijkheid voor het eersteklas BioClip® maaisysteem en achteruitworp.

Voor landeigenaren die het hele jaar door kiezen voor onovertroffen efficiency, gebruiksgemak, manoeuvreerbaarheid en plezierig rijden. Het knikstuursysteem en het aan de voorzijde gemonteerde maaidek maken intuïtief werken, een uitstekend maaibereik en een goed overzicht over het werkterrein mogelijk. Dit model beschikt over de low sound technoligie, hetgeen een verbeterde geluidskwaliteit oplevert en daarbij ook nog een groter motorvermogen en extra efficiency. Werken met de Rider doet u met veel genoegen door eigenschappen als hydrostatische transmissie met voetpedaal, goed toegankelijke hendels en automatische mesinschakeling. Het maaidek kan eenvoudig in de servicepositie worden gezet na het maaien en zo eenvoudig worden schoongemaakt. Met deze Rider kunt u veel meer doen dan alleen uw gazon maaien. Door diverse accessoires zoals sneeuwschuif, aanhanger, verticuteerhark en strooier kan de Rider het hele jaar door uw tuin onderhouden.

  • Onze gepatenteerde stuurbekrachting verhoogd het rijplezier.
  • Maaidek gemonteerd aan de voorkant zodat ook onder struiken en in hoeken gemaaid kan worden.
  • Het Combi maaidek biedt de veelzijdigheid van twee verschillende maaisystemen. Kies tussen BioClip® voor gazonbemesting of achteruitworp voor het efficiënt maaien van oppervlakken met hoger en taaier gras.
  • The X modellen zijn uitgerust met een fraaie motorkap met geluidabsorberend materiaal voor een betere geluidskwalilteit. Deze lage geluidstechnologie maakt het mogelijk het motorvermogen te vergroten en ook de mes- en rijsnelheid, waardoor de X modellen extra efficiënt zijn.

Motor Briggs & Stratton Vermogen 12.8 kW

Maaibreedte 94 of 103 cm Maaihoogte, min 25 mm max 75 mm Volume Brandstoftank 12 l Snelheid 0-9.5 km/h

Transmissietype Hydrostatisch Mesinschakeling Automatisch

 

Terug naar overzicht

Merken Grasmaaiers Verbinnen