Tuinmachines Verbinnen - uw expert in de regio Mechelen

Husqvarna

R 115C

Compacte en gebruiksvriendelijke Rider met 95 cm Combi maaidek.

Geschikt voor huiseigenaren die een efficiënte en multifunctionele zitmaaier zoeken, die kan maaien rond obstakels zoals bomen, struiken en bloemperken. Het gelede stuursysteem en het aan de voorzijde gemonteerde maaidek betekent een intuïtieve bediening, uitstekende maai bereikbaarheid en een goed overzicht over het werkgebied. Voetbediende hydrostatische transmissie, gemakkelijk toegankelijke knoppen staan ​​en automatische mesinschakeling, maken het plezierig maaien. De achterwielaandrijving zorgt voor extra grip bij het maaien op hellingen. Deze Rider kanveel meer dan alleen gras maaien. Dankzij hulpstukken zoals sneeuwschuif, aanhanger, verticuteerhark en strooier, kan deze machine het hele jaar door uw tuin onderhouden.

  • De gelede besturing biedt een uitstekende manoeuvreerbaarheid en vergemakkelijkt het rijden rond obstakels zoals bomen en struiken.
  • Maaidek gemonteerd aan de voorkant zodat ook onder struiken en in hoeken gemaaid kan worden.
  • Het Combi maaidek biedt de veelzijdigheid van twee verschillende maaisystemen. Kies tussen BioClip® voor gazonbemesting of achteruitworp voor het efficiënt maaien van oppervlakken met hoger en taaier gras.
  • Maaidek met twee messen.

Motor Briggs & Stratton Vermogen 9.5 kW

Maaibreedte 95 cm Maaihoogte, min 25 mm max 75 mm Volume Brandstoftank 7 l Snelheid 0-10 km/h

Transmissietype Hydrostatisch Mesinschakeling Automatisch

 

Terug naar overzicht

Merken Grasmaaiers Verbinnen