Tuinmachines Verbinnen - uw expert in de regio Mechelen

Husqvarna

TC 342

De TC 342 is een hoogwaardig ontworpen machine voor landeigenaren die het hele jaar door veelvuldig behoefte hebben aan een efficiënte tractor voor groter terrein.

Deze tractor heeft een hoog uitrustingsniveau en een geïntegreerde opvangbak voor veeleisend gazononderhoud. Aangedreven door een zeer krachtige Husqvarna Endurance Series, tweecilinder motor die start met een drukknop zonder choke. Extra snelle transmissie voor superieure transport snelheden. De pedaalbediende hydrostatische transmissie en BioClip vanaf de stoel zorgen samen met de gegoten vooras voor een comfortabel en probleemloos gebruik. De vanaf de stoel bedienbare BioClip® functie maakt het mogelijk om te schakelen naar de mulch-modus, vanaf de bestuurdersstoel. Het unieke RapidReplace ™ messensysteem zorgt voor een veilige, snelle en gereedschapsloze vervanging van de maaimessen.

  • De U-Cut stuur technologie maakt het extra gemakkelijk om bochten te maken en rond obstakels maaien. Dit betekent minder ongemaaide stukken, extra efficiënt maaien en een verbeterde wendbaarheid.
  • Voorzien van een hi-speed, hydrostatische transmissie voor superieure transportsnelheid en variabele vooruit en achteruit snelheden met behulp van pedalen.
  • SmartSwitch biedt comfort en de veiligheid van sleutelloze bediening, feedback via controlelampjes voor parkeerrem, accustatus, koplampen, ROS en maaimesinschakeling evenals vereenvoudigd drukknop starten en stoppen.
  • Cruise control. Hiermee kan de tractor een constante snelheid houden, zelfs in ruw terrein.

Motor Briggs & Stratton Vermogen 13.8 kW

Maaibreedte 107 cm  Opvangbak 320 l Volume Brandstoftank 13.3 l Snelheid 0-10.3 km/h

Transmissietype Fast Hydrostatic Mesinschakeling Elektrisch

 

Terug naar overzicht

Merken Grasmaaiers Verbinnen