Tuinmachines Verbinnen - uw expert in de regio Mechelen

Husqvarna

TC 338

De TC 338 is een hoogwaardig ontworpen machine voor landeigenaren die het hele jaar door veelvuldig behoefte hebben aan een efficiënte tractor voor groter terrein.

Deze tractor heeft een hoog uitrustingsniveau en een geïntegreerde opvangbak voor veeleisend gazononderhoud op grote terreinen. Aangedreven door een zeer krachtige Husqvarna Endurance Series, tweecilinder motor met starten zonder choke. Eenvoudig draaien en maaien rond obstakels met de U-Cut™ besturingstechnologie . De pedaalbediende hydrostatische transmissie en de gegoten vooras zorgen voor een comfortabel en probleemloos gebruik. De vanaf de stoel bedienbare BioClip® functie maakt het mogelijk om te schakelen naar de mulch-modus, vanaf de bestuurdersstoel. Het unieke RapidReplace ™ messensysteem zorgt voor een veilige, snelle en gereedschapsloze vervanging van de maaimessen

  • De U-Cut stuur technologie maakt het extra gemakkelijk om bochten te maken en rond obstakels maaien. Dit betekent minder ongemaaide stukken, extra efficiënt maaien en een verbeterde wendbaarheid.
  • RapidReplace™ meswisselsysteem. De maaimessen zijn eenvoudig te verwijderen en te vervangen zonder gereedschap - veilig en snel. Scherpere messen zorgen voor een gezonder gazon.
  • SmartSwitch biedt comfort en de veiligheid van sleutelloze bediening, feedback via controlelampjes voor parkeerrem, accustatus, koplampen, ROS en maaimesinschakeling evenals vereenvoudigd drukknop starten en stoppen.
  • Aangedreven door een Briggs en Stratton motor, deze motor beschikt over luchtfiltering, verchroomde kleppen, super afgewerkt met oppervlakken en een zéér grote koelventilator voor extreme duurzaamheid en superieure prestaties.

Motor Briggs & Stratton Vermogen 11.1 kW

Maaibreedte 97 cm  Opvangbak 320 l Volume Brandstoftank 13.3 l Snelheid 0-6.7 km/h

Transmissietype Hydrostatisch Mesinschakeling Elektrisch

 

Terug naar overzicht

Merken Grasmaaiers Verbinnen