Tuinmachines Verbinnen - uw expert in de regio Mechelen

Husqvarna

TS 346

De TS 346 met hoog uitrustingsniveau is ontworpen voor landeigenaren die het hele jaar door veelvuldig een efficiënte machine nodig hebben voor groot terrein.

Deze tuintractor met zijuitworp is geschikt voor veeleisend gazononderhoud. Aangedreven door een krachtige Husqvarna Endurance, tweecilinder motor die start zonder sleutel en choke. Met extra snelle transmissie voor superieure transportsnelheid. Pedaalbediende hydrostatische transmissie en gegoten vooras voor een comfortabel en moeiteloos gebruik. Het unieke RapidReplace™ messensysteem maakt een veilige en snelle vervanging van de maaimessen zonder gereedschap mogelijk.

  • De U-Cut stuur technologie maakt het extra gemakkelijk om bochten te maken en rond obstakels maaien. Dit betekent minder ongemaaide stukken, extra efficiënt maaien en een verbeterde wendbaarheid.
  • RapidReplace™ meswisselsysteem. De maaimessen zijn eenvoudig te verwijderen en te vervangen zonder gereedschap - veilig en snel. Scherpere messen zorgen voor een gezonder gazon.
  • SmartSwitch biedt comfort en de veiligheid van sleutelloze bediening, feedback via controlelampjes voor parkeerrem, accustatus, koplampen, ROS en maaimesinschakeling evenals vereenvoudigd drukknop starten en stoppen.
  • Versterkt maaidek. De stalen buis rond het maaidek zorgt voor een langere levensduur.

Motor Briggs & Stratton Vermogen 13.8 kW

Maaibreedte 117 cm Volume Brandstoftank 15.1 l Snelheid 0-10.3 km/h

Transmissietype Fast Hydrostatic Mesinschakeling Elektrisch

 

Terug naar overzicht

Merken Grasmaaiers Verbinnen