Tuinmachines Verbinnen - uw expert in de regio Mechelen

Husqvarna

LC 353V

LC 353V is een walk-behind grasmaaier die een fantastisch maairesultaat en gazonuitstraling levert dankzij de AFTech™technologie.

Het maaimes is ontworpen om een opwaartse luchtstroom te creëren tijdens het draaien. Deze luchtstroom tilt het gras op om een gelijkmatig gemaaid gazon te creëren en de luchtstroom transporteert het afgemaaide gras via een trechter naar de grasvangzak. Hierdoor wordt de grasvangzak bijzonder efficiënt gevuld, zodat u deze minder vaak hoeft te legen. LC 353V heeft een duurzaam ontwerp en gaat jaren mee. Voorzien van AutoWalk™ 2 voor ergonomische en comfortabele snelheidscontrole.

  • Briggs & Stratton motor met ReadyStart. Het ReadyStart systeem zorgt ervoor dat u de choke of primerfunctie niet hoeft te gebruiken. Het vermindert ook de weerstand in het startkoord met 30%, waardoor de maaier zeer eenvoudig start.
  • AFTech is een uniek ontwerp waarbij het ​​maaidek, mes en buis een optimale luchtstroom produceren voor eersteklas maairesultaten in alle standen. Het zorgt voor de optimale opvangcapaciteit zodat er minder vaak geleegd hoeft te worden.
  • AutoWalk™ 2. De tweehands-snelheidsregeling maakt het mogelijk de variabele snelheidsregeling met de linker- of rechterhand te bedienen. Dit zorgt voor een ergonomische bediening en maakt het makkelijker om langs heggen en rond obstakels te maaien, omdat de maaier blijft lopen als u een hand loslaat.
  • Het maaidek bestaat uit een stuk gestempeld staal en heeft geen gelaste delen. Dit geeft een hoge torsiestijfheid, tolerantie en duurzaamheid en stevigheid tijdens het gebruik.

Motor Briggs & Stratton 675 EXI Cilinderinhoud 163 cm³

Aandrijfsysteem Zelfrijdend, Variabele snelheid Chassis Verzinkt Staal

Maaibreedte 53 cm Instelling maaihoogte Centraal  Maaihoogte, min 25 mm max 75 mm

Opvangzak 60 l 

Terug naar overzicht

Merken Grasmaaiers Verbinnen