Tuinmachines Verbinnen - uw expert in de regio Mechelen

Husqvarna

LC 348VI

De LC 348 VI is een loopmaaier die een fantastisch maairesultaat geeft en uw gazon er mooi laat uitzien dankzij zijn AFTech™technologie.

Door zijn ontwerp creëert het mes tijdens zijn rotatie een opwaartse luchtstroom. Deze luchtstroom trekt het gras omhoog zodat u een gelijkmatig gemaaid gazon krijgt. Vervolgens werpt de luchtstroom het maaisel via de vultrechter in de opvangbak. Hierdoor wordt de opvangbak buitengewoon efficiënt gevuld, zodat u lang zonder onderbreking kunt maaien. De LC 348VI heeft een duurzaam ontwerp voor jarenlang maaiplezier. Hij is uitgerust met AutoWalk™ 2 voor een ergonomische en comfortabele snelheidsregeling.

  • InStart™Li-Ion powered Elektrische Starter.
  • Briggs & Stratton motor met ReadyStart. Het ReadyStart systeem zorgt ervoor dat u de choke of primerfunctie niet hoeft te gebruiken. Het vermindert ook de weerstand in het startkoord met 30%, waardoor de maaier zeer eenvoudig start.
  • AFTech is een uniek ontwerp waarbij het ​​maaidek, mes en buis een optimale luchtstroom produceren voor eersteklas maairesultaten in alle standen. Het zorgt voor de optimale opvangcapaciteit zodat er minder vaak geleegd hoeft te worden.
  • AutoWalk™ 2. De tweehands-snelheidsregeling maakt het mogelijk de variabele snelheidsregeling met de linker- of rechterhand te bedienen. Dit zorgt voor een ergonomische bediening en maakt het makkelijker om langs heggen en rond obstakels te maaien, omdat de maaier blijft lopen als u een hand loslaat.

Motor Briggs & Stratton 675 iS Cilinderinhoud 163 cm³

Aandrijfsysteem Zelfrijdend, Variabele snelheid Chassis Verzinkt Staal

Maaibreedte 48 cm Instelling maaihoogte Centraal  Maaihoogte, min 25 mm max 75 mm

Opvangzak 60 l 

Terug naar overzicht

Merken Grasmaaiers Verbinnen